must have : spring

oscars 2013

jeg fik vist ikke helt opdateret jer med billeder og kommentarer fra oscar natten..

men jeg var, som min veninde nina skrev, oppe heeele natten,
og der går nok lidt tid, før jeg gør det igen haha

kristen stewart i Reem Acra  jeg er ked af det kristen, men den kjole er bare nej.. den har ingen former? og kristen har brug for en kjole, der giver hende det..

kristen stewart i Reem Acra
jeg er ked af det kristen, men den kjole er bare nej.. den har ingen former? og kristen har brug for en kjole, der giver hende det..

nicole kidman i l'wren scott jeg er ikke vild med denne kjole.. farvekompinationerne er mærkelige og hele kjolen glimter.. - ikke lige min stil

nicole kidman i l’wren scott
jeg er ikke vild med denne kjole.. farvekompinationerne er mærkelige og hele kjolen glimter.. – ikke lige min stil

ben affleck i jakkesæt - tillykke med oscar'en for bedste film!

ben affleck i jakkesæt – tillykke med oscar’en for bedste film!

jennifer lawrence i dior haute couture jeg synes ikke, at kjolen sidder perfekt på hende, men det er heller ikke den største katastrofe.. måske har det også noget at gøre med, at jeg ikke kan lide hende..

jennifer lawrence i dior haute couture
jeg synes ikke, at kjolen sidder perfekt på hende, men det er heller ikke den største katastrofe.. måske har det også noget at gøre med, at jeg ikke kan lide hende..

 

sally field i valentino hvis jeg bare ser sådan ud, når jeg bliver gammel, vil jeg være lykkelig.. sally bar denne kjole smukt! det eneste er, at det er en dårlig idé med både lange armer og høj hals - også selvom du er gammel! og slæbet er måske også blevet liiidt for langt..

sally field i valentino
hvis jeg bare ser sådan ud, når jeg bliver gammel, vil jeg være lykkelig..
sally bar denne kjole smukt! det eneste er, at det er en dårlig idé med både lange armer og høj hals – også selvom du er gammel! og slæbet er måske også blevet liiidt for langt..

anne hathaway i prada - jeg var ret skuffet over hendes valg, hun viser både nipples og har en halskæde på til en kjole med høj hals... en af aftenens worst-dressed!

anne hathaway i prada – jeg var ret skuffet over hendes valg, hun viser både nipples og har en halskæde på til en kjole med høj hals… en af aftenens worst-dressed!

naomi watts i armani jeg elsker elsker elsker denne kjole! den er såå smuk og sidder fantastisk på hende!

naomi watts i armani
jeg elsker elsker elsker denne kjole! den er såå smuk og sidder fantastisk på hende!

hugh jackman & deborra lee furness - begge i jakkesæt?! det var nok det mest modige valg, men godt gået deborra, du ser ud, som om du har det behageligt! - credit for det

hugh jackman & deborra lee furness – begge i jakkesæt?!
det var nok det mest modige valg, men godt gået deborra, du ser ud, som om du har det behageligt! – credit for det

adele i jenny packham det klassiske look for adele, og man må også give hende, at hun altid ser blændende ud!

adele i jenny packham
det klassiske look for adele, og man må også give hende, at hun altid ser blændende ud!kerry washington i miu miu hun ser fantastisk ud! - sindssyg smuk kjole! lidt bonusinfo; de sko, hun havde på, er fra louboutin og hendes taske fra pradakerry washington i miu miu                                                                                                                                                                              hun ser fantastisk ud! – sindssyg smuk kjole!                                                                                                                                                   lidt bonusinfo; de sko, hun havde på, er fra louboutin og hendes taske fra prada

bradley cooper og hans mor da jeg så bradley coopers mor, havde jeg bare lyst til at rive pelsen af hende - den er virkelig forfærdelig!

bradley cooper og hans mor
da jeg så bradley coopers mor, havde jeg bare lyst til at rive pelsen af hende – den er virkelig forfærdelig!

george clooney i giorgio armani og hans smukke kone stacy keibler i naeem khan

george clooney i giorgio armani og hans smukke kone stacy keibler i naeem khan

helen hunt i h&m ja I læste rigtigt H&M!! jeg synes, det er fantastisk, at hun har valgt at tage sådan en kjole på! den er meget smuk, så det gør det kun bedre, at det er noget, vi alle har råd til!

helen hunt i h&m
ja I læste rigtigt H&M!!
jeg synes, det er fantastisk, at hun har valgt at tage sådan en kjole på! den er meget smuk, så det gør det kun bedre, at det er noget, vi alle har råd til!

melissa mccarthy i david meister hvad er ikke gået galt her? den kjole sidder helt forkert! melissa plejer ellers altid at være god til at finde noget tøj, der passer til hende..

melissa mccarthy i david meister
hvad er ikke gået galt her? den kjole sidder helt forkert – især snittet! melissa plejer ellers altid at være god til at finde noget tøj, der passer til hende..

corinne bishop & jamie foxx i calvin klein det er jo lækkerhed på højeste niveau! jeg gad godt være datter af, hvis jeg får samme gener

corinne bishop & jamie foxx i calvin klein
det er jo lækkerhed på højeste niveau! jeg gad godt være datter af dem, hvis jeg fik samme gener

jane fonda i versace jeg elsker fondas lille, stramme facon! hun er altså bare skøn, og farven gul passer perfekt til hende!

jane fonda i versace
jeg elsker fondas lille, stramme facon! hun er altså bare skøn, og farven gul passer perfekt til hende!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

must have : spring