baresso on a sleepy sunday

SOL OG GLADE DAGE

Har haft den travleste uge i lang tid! Den har både bestået af alt for mange caféture, læsning og sidste skoledag! – Er forresten gået tilbage til at skrive på dansk, det er bare bedre haha..

Startede ud med Baresso og Lyngby Storcenter om mandagen, først med Emma og Nina, og så mødte jeg min mor senere. Prøvede at smage deres IceBlend med passionsfrugt, og det er det lækreste, jeg længe har smagt!
IMG_4970Nød den sidste tid i klassen med Emma og Tobias
IMG_4979Om onsdagen var jeg så i Lyngby igen.. – dog denne gang på Joe & the Juice – og med Anne
IMG_5009Var til Janoskians koncert med Mariam om torsdagen, vi spiste på The Bagel Co på Strøget, og tog så ind til Vega bagefter. Efter koncerten mødte vi drengene, og de var virkelige søde! Vi mødte også en fra opvarmerbandet “Hollywood Ending” – de er super fede, så tjek dem ud!
IMG_5019 IMG_5021IMG_5025Vi havde sidste skoledag om fredagen, og startede ud med at spise morgenmad hjemme hos mig, så kaste karameller på skolen, vise et kæmpe show, få MASSERE af skum, vinde i fodbold mod lærerne – hjem at få al skummet ud – på restaurant og til sidst en vildt hyggelig fest med min årgang 🙂
IMG_5034 IMG_5037 IMG_5041 IMG_5042 IMG_5066Lørdagen tilbragte jeg med at læse fysik udenfor, spise og lave lækker mad  (til Emma) og fest om aftenen.
IMG_5068 IMG_5077 IMG_5082 IMG_5083 IMG_5084Vi var til spørgerunde hjemme hos min fysiklærer om søndagen. Thea spottede lige en Frozen Yogurt butik, så vi måtte da lige have lidt “sund is”..
IMG_5101 IMG_5102Har nu læseferie, og det betyder masser af caféture, fester, læsning og søvn (y)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

baresso on a sleepy sunday