DIMISSION

GOING OUT ALL WEEK

Jeg har været alt for meget ude i denne uge, havde besluttet mig for at se nogle af mine veninder, jeg ikke havde set i 100 år, så den har stået på caféture hver eneste gang jeg har set en af dem 🙂

IMG_5381Frokost på DonDon Sushi i Lyngby med SimoneIMG_5382Simone fik sådan en sej ‘sushi dog’ –  som hun anbefalerIMG_5406Min mor og jeg spiste frokost på Café Lyst, som ligger på Jægersborggade på Nørrebro. Jeg fik den lækreste humus salat nogensinde og min mor kage og iskaffe.IMG_5407IMG_5408I går aftes var jeg på Strøget med Alva, og vi spiste på en af mine yndlings caféer: Hoppes. Jeg fik wok og hun mozarella sandwich 🙂IMG_5410Senere på aftenen tog vi i Palads for at se Spring Breakers – en af de mærkeligste film jeg har set til dato! Inden sad vi lige og hyggede med lidt chai latte.IMG_5376Jeg har dog også været lidt hjemme – her er min frokost fra en af dagene i sidste uge; et rugbrød med avocado og tomat.

I dag skal jeg i fitness, på Baresso med Astrid og begynde at pakke min kuffert 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIMISSION